Vier je kinderfeestje op onze boerderij. Er is zo veel te doen!
Op Boerderij De Zonnewijzer is altijd iets bijzonders te beleven.

Onze kleinschalige en oude boerderij ligt vlakbij Utrecht op het prachtige landgoed Rhijnauwen-Amelisweerd. Kinderen vinden het geweldig om de dieren te verzorgen of te knuffelen en lekker buiten te zijn. Ook komen ze veel te weten over hoe het in z’n werk gaat op een boerderij. Wij hebben, naast onze koeien en kalfjes, nog veel meer boerderijdieren die het heel leuk vinden als ze geaaid of geborsteld worden!

DienstKinderfeestje: Boerenknuffels
Voor kinderen van 5 – 7 jaar

Duur: 2,5 uur
Kosten: € 125,-
Inclusief drinken, exclusief taart en versnaperingen.

> Boek dit feestje

Programma
Tijdens dit feestje maken we op een laagdrempelige manier kennis met de dieren op de boerderij. De kalfjes aaien en een flesje melk geven, de koeien hooi geven, de geitjes knuffelen en eten geven en de pony’s borstelen. Een ware belevenis voor elk kind, het contact met de dieren is voor elk kind uniek. Aan het eind is er nog speeltijd op het boerenerf, met trekkertjes, kruiwagens en skelters.

DienstKinderfeestje: Doe als een boer!
Voor kinderen van ongeveer 7 – 9 jaar

Duur: 2,5 uur
Kosten: € 125,-
Inclusief drinken, exclusief taart en versnaperingen.

> Boek dit feestje

Programma
De boerin neemt je mee op avontuur over het boerenerf
en leert de kinderen alles over de dieren en het boerenleven. Daarna gaan we kalfjes de fles geven, geitjes aaien en knuffelen en gaan we heerlijk de pony’s verzorgen: borstelen, wandelen en misschien wel de manen vlechten! Als er nog tijd over is, kan er nog gespeeld worden op het erf met de skelters en de kruiwagens.

Kinderfeestje300_300x224