Koeiendans op zondag 15 april om 10.00 uur !

Zondag aanstaande gaan de koeien voor het eerst weer dansend en springend het groene gras in. Kom gezellig kijken achter onze stal op het wandelpad !

Aansluitend gaan onze deuren open voor weer een gezellige Zonnige Zondag.
Entree op 15 april is € 6,- p.kind en gratis voor de volwassenen (pin niet aanwezig )
Het Boerderijcafe is de gehele dag geopend voor een kop koffie en wat lekkers, een warm hapje of eieren en super verse boerenmelk

Data tot aan de zomervakantie zijn als volgt:
15 april
20 mei
17 juni
15 juli

Vanaf 10.00 uur zijn we open !

Het landgoed Rhijnauwen Amelisweerd is een prachtig wandelgebied. Dagelijks wandelen er veel mensen langs onze boerderij, maar kunnen dan niet óp de boerderij komen…

Op onze Zonnige Zondag zetten wij de deuren open en is iedereen, van jong tot oud, welkom om onze boerderij van dichtbij te bekijken. Wij vertellen graag over het leven en werken op de boerderij en in een rondleiding komt u veel te weten over het melken en de koeien.

Zonnige_Zondag300x224Beleef het boerenleven
Ook voor de kinderen is het een belevenis om alle dieren van dichtbij te zien én aan te raken! Want zij mogen actief aan het boerenleven meedoen! Met een stempelkaart in de hand kunnen ze deelnemen aan alle activiteiten, zoals de koeien maïs geven, de geiten aaien, een kalfje een flesje melk geven, met de pony wandelen, knuffelen met een kalfje en nog veel meer… Spelen in het stro, rijden op een trekker op het erf of lekker wat drinken in het boerencafé. Gegarandeerd dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten!

Boerderijproducten
Tijdens onze open boerderijdag verkopen wij scharreleitjes van onze kippen en van de kippenboer om de hoek, overheerlijke Amelisweerd­honing van onze imkers en uiteraard onze eigen rauwe melk.

Eerstvolgende Zonnige Zondag:  15 april.

TIJD: Erf open van 10.00 – 16.00 uur
Let op: om 10.00 en 13.00 kalfje een flesje geven, zolang de voorraad strekt
ENTREE: kinderen € 6,- , volw. € 3,- (pin niet aanwezig!) Op 15 april gaan volwassenen gratis mee naar binnen
Inclusief alle boerderijactiviteiten, limo voor de kinderen, excl. Boerenhapje en drankje
HONDEN: zijn helaas niet welkom

Wil je op de hoogte blijven over de volgende Zonnige Zondag, volg ons dan op Facebook.

De Zonnige Zondag foto’s zijn gemaakt door Wijgert-Jan van As.